Ден-соолукПайдалуу кеңештер

Рак оорусун пайда кылган азыктар

Жаңы изилдөөлөр боюнча тамак-аш категориясы зыяндуу жана пайдалуу болуп бөлүнөт.

Ал боюнча АКШда жайгашкан “Тафтса” тамак-аш изилдөө университетинде ракты пайда кылган азыктар боюнча изилдөө жүргүзүлгөн. Анын ичинде колеректалдык, ашказан, ооз жана тамак рак оорулары катталган. Ракты пайда кылуучу азыктар

  • Дан азыктарында (төмөн)
  • Мөмө жана жашылчаларда (төмөн)
  • Сүт азыктарында (төмөн)
  • Кайра иштетилген эттерде (жогору)
  • Куурулган этте (жогору)
  • Кант кошулган суусундуктарда жогору белгилер катталган.

Адистер рак оорусуна кабылбаш үчүн, колдон келсе табигый азыктарды колдонууну сунуш кылат.

Ачкыч сөздөр
Улантуу
WhatsApp группабызга кошулуңуз!

Эми биздин маалыматтарды Whatsapp аркылуу окуй аласыздар.

Бизге жазылуу үчүн +996700334493 номерине кайрыңыздар!

-БАКТЫЛУУЛУК ФОРМУЛАСЫ-

Тектеш темалар

Жооп калтыруу

Сиздин электрондук почтаңыз жарыяланбайт.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close
Close